Blijf op de hoogte

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events ✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning Op de hoogte blijven van het huuraanbod? Meld je voor vrije sector huur aan via Huren in New Brooklyn en voor sociale huur via WoningNet
Ik heb interesse in: *

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.

Inschrijven reservelijst

Greenpoint Building

Op de hoek van bouwveld A6 vind je Greenpoint Building. Een stoer gebouw van vier verdiepingen, met industriële details en de kenmerkende urban-look. De 11 koopappartementen in Greenpoint Building zijn de ideale starterswoningen. Compact & cozy, maar met alles wat je nodig hebt.

De inschrijving is gesloten. Inschrijven voor de reservelijst is nog wel mogelijk.

Inschrijven reservelijst →

Maisonnettes

Laat je verrassen door de 14 speelse maisonnettes in bouwveld A6, New Brooklyn! Boven- en benedenwoningen met de kenmerkende urban look én een eigen tuin, balkon en/of terras.

Perfect voor stellen, maar door het aantal slaapkamers ook zeker geschikt voor gezinnen! De inschrijving is gesloten. Inschrijven voor de reservelijst is nog wel mogelijk.

Inschrijven reservelijst →

23 vierlaagse eengezinswoningen bouwveld A6

In Veld A6 komen 23 bijzondere koopwoningen met 4 woonlagen én tuin! Vlakbij het Cascadepark, de winkels en het station. Wat wil je nog meer? Je hebt keuze uit vier types: Lincoln, Bedfort, Carroll en Beaumont. Er zijn woningen met een plat dak, een dwarskap en met een half schuin dak (lessenaar). Sommige typen hebben een trap, sommigen een erker of allebei! Dat maakt het straatbeeld lekker afwisselend.

De inschrijving is gesloten. Inschrijven voor de reservelijst is nog wel mogelijk.

Inschrijven reservelijst →

Bushwick Building New Brooklyn Almere

34 appartementen Bushwick Building

In Bushwick Building komen 34 appartementen verdeeld over 9 verdiepingen. De appartementen variëren in oppervlaktes. Er komen appartementen met een woonoppervlakte tot circa 49 m² en 1 slaapkamer, 5 middelgrote appartementen van circa 60 m² tot 78 m² met 2 slaapkamers en grote appartementen van circa 80 m² tot 93 m² met 2 slaapkamers.

De inschrijving op de Bushwick Building appartementen is gesloten. Inschrijven voor de reservelijst is nog wel mogelijk.

Inschrijven reservelijst →