Bouwveld A6

Bouwveld A6 bestaat uit een mix van types: diverse appartementen in verschillende groottes, vierlaagse eengezinswoningen met tuin en verschillende indelingen en maisonnettes.

Verwachte start verkoop juli 2021

Bushwick Building

Pre-sale starts 29.06

In Bushwick Building komen 34 appartementen verdeeld over 9 verdiepingen. De appartementen variëren in oppervlaktes. Er komen appartementen met een woonoppervlakte tot circa 50 m² en 1 slaapkamer, 5 middelgrote appartementen van circa 60 m² tot 78 m² met 2 slaapkamers en grote appartementen van circa 80 m² tot 94 m²  met 2 slaapkamers.

De pre-sale van de appartementen in Bushwick Building start 29 juni 2021. Lees meer over de pre-sale en meld je aan!

Pre-sale Bushwick Building →

Vierlaagse eengezinswoningen

In bouwveld A6 komen 23 vierlaagse eengezinswoningen. Je vindt hier 4 types, die luisteren naar de namen Lincoln, Bedfort, Carrol en Beaumont. Alle vierlaagse eengezinswoningen beschikken in de basis over 4 slaapkamers en een achtertuin met eigen berging. Sommige woningen krijgen een erker en/of fraaie Brooklyn entree met een trap.

Verwachte start verkoop 2e helft 2021

Greenpoint building

In Geenpoint building komen 11 kleine appartementen met woonoppervlaktes van circa 36 m² tot 48 m².

 

Maisonnettes

In bouwveld A6 komen ook 14 maisonnettes. Dit zijn tweelaagse benedenwoningen met achtertuin en met circa 75 m² of circa 101-104 m² woonoppervlakte. De tweelaagse bovenwoningen met buitenruimte hebben circa 74 m² tot 99 m² woonoppervlakte.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Op de hoogte blijven van het huuraanbod? Meld je voor vrije sector huur aan via Huren in New Brooklyn en voor sociale huur via WoningNet

Ik heb interesse in: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.