Inschrijven pre-sale
23 vierlaagse eengezinswoningen A6

Je kunt je tot donderdag 22 juli 12.00 uur voorinschrijven op jouw favoriete woning. Lees hieronder waar je op moet letten voordat je je inschrijft.

  • Inschrijven voor de pre-sale geeft jou een VIP-status. Hiermee krijg je voorrang op de loting na start verkoop. Je dient je met de start verkoop nog wel in te schrijven om jouw VIP-status de activeren.
  • Tijdens de pre-sale is het mogelijk je in te schrijven op maximaal 1 bouwnummer. We kunnen het ons voorstellen dat je interesse hebt in meerdere bouwnummers. Daarom is het met de start verkoop mogelijk je in te schrijven op maximaal 10 bouwnummers.
  • Je meest recente inschrijving telt. Het heeft geen zin om je meerdere keren in te schrijven. Je ontvangt alleen van je eerste inschrijving een bevestiging via de e-mail.
  • De pre-sale loopt tot donderdag 22 juli 12.00 uur. Tot die tijd kun je je voorinschrijven op jouw favoriete woning.
  • Het moment van inschrijven heeft geen invloed op een eventuele voorrangspositie. Gebruik de tijd om je goed in te lezen in welk bouwnummer jouw favoriet is.
  • Tijdens de pre-sale wordt er niet geloot en worden er geen bouwnummers toegewezen.
  • De woningen worden na sluiting van de inschrijfperiode na start verkoop toegewezen op basis van loting door de notaris. Degenen met een voorinschrijving krijgen voorrang bij de loting ten opzichte van de mensen die zich niet hebben ingeschreven tijdens de pre-sale.
  • De start verkoop van de 23 vierlaagse eengezinswoningen van bouwveld A6 is op dinsdag 31 augustus.

Meer info vierlaagse eengezinswoningen →

Bekijk de pre-sale prijslijst →

Interesse in een woning? Schrijf je in voor de pre-sale van de vierlaagse eengezinswoningen van A6
✓ Word VIP en krijg voorrang bij de loting van de appartementen tijdens de start verkoop. Let op: inschrijven bij de start verkoop op 31 augustus is nog wel nodig om je VIP-status te activeren.
Kies hieronder jouw voorkeur voor één bouwnummer.
Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.