You’ll be surprised by Almere

In Almere vind je verrassende hotspots: fijne koffiebarretjes, (vegan) restaurants en hippe spullen voor in huis. Wij hebben er alvast een paar voor je verzameld. Vanwege de maatregelen kun je er nog even alleen terecht via de webshop of voor afhaalmenu’s en drankjes to go.

MOCKAMORE

ALMERE CENTRUM

koffiebar

Alles wat met koffie en thee te maken heeft is de specialiteit van MockaMore. Na één kopje heb je een nieuwe favoriet. Geen wonder dat Mockamore in Almere Centrum zoveel vaste
klanten heeft!

NUL36

ALMERE CENTRUM

Grandcafé

In NUL36 in Almere Centrum kun je heerlijk zitten voor een kop thee, genieten van het lekkere menu en bijkletsen met vrienden. In de huiselijk sfeer kom je heerlijk even tot rust.

VILLA BLOSSOM

ALMERE CENTRUM

Bloemist

Bij deze bijzondere bloemenwinkel vind je niet alleen een breed assortiment kleurrijke dagverse bloemen voor ieder budget, maar ook bijpassende accessoires.

KAKY

ALMERE CENTRUM

woonwinkel

Kaky onderscheidt zich door de unieke collectie met een verhaal en uitzonderlijke interieuritems van merken die elders niet of lastig te verkrijgen zijn.

IJSPRESSI

ALMERE CENTRUM

ijssalon en espressobar

Bij IJspressi staan gastvrijheid en ambacht centraal. Wat dacht je van koffie die op traditioneel Zuid-Italiaanse wijze is geschonken? Of kies uit de lekkerste smaken een verkoelend ijsje.

THE BLACK COCKATOO

ALMERE CENTRUM

Vega(n) lunchcafe

The Black Cocktaoo heeft een vegetarische menukaart met kwalitatieve streekproducten. Van gezonde voedzame gerechten en smoothies tot sapjes en snacks voor de lekkere trek.

WOODSTONE

ALMERE CENTRUM

restaurant

Hier kun je genieten van de bekende pizzasoorten, maar vind je ook bijzondere combinaties die je nooit voor mogelijk én lekker had gehouden.

BIERFABRIEK

ALMERE CENTRUM

restaurant

Brouwerij, restaurant en café in één: een heuse ‘style venue’ waar biologisch bier wordt gebrouwen en Franse boerderijkippen worden gegrild.