Bushwick Building

Pre-sale starts 29-06-2021

Bushwick Building is gelegen in bouwveld A6. Deze stoere woontoren met industriële details is dé eyecatcher van New Brooklyn. Op de hoogste verdiepingen voel je je echt on top of the world! Met het park, de winkels en het station op steenworp afstand, heeft Bushwick alles in zich om jouw nieuwe thuis te worden. Bushwick Building geeft ruimte aan 34 koopappartementen in verschillende types, namelijk Starters, Midsize en Royals.

 

  • Starters: appartementen met circa 50 m² woonoppervlakte vanaf circa € 237.000,- vrij op naam
  • Midsize:  appartementen met circa 60-78 m² woonoppervlakte vanaf circa € 300.000,- vrij op naam
  • Royals:  appartementen met circa 89-94 m² woonoppervlakte vanaf circa € 370.000,- vrij op naam

Pre-sale starts 29-06-2021

De pre-sale start op dinsdag 29 juni 2021 om 19.00 uur. Vanaf dan staat er op de website meer informatie over de woningen. Zo kan je tabloids downloaden per type appartement, zijn de prijsranges bekend per bouwnummer en kan je de sfeerplattegronden bekijken. Het is vanaf de pre-sale mogelijk om je in te schrijven op jouw favoriete bouwnummer. Je wordt dan VIP, waarbij je voorrang krijgt bij de loting na de inschrijving tijdens de start verkoop. Meer weten over de VIP status? Bekijk dan de FAQ.

 

Let op: de pre-sale start op 29 juni alleen voor de appartementen in Bushwick Building. In veld A6 komen ook nog vierlaagse eengezinswoningen. De pre-sale voor deze woningen start in juli. Meld je aan voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte.

Wil je een seintje ontvangen als de pre-sale van de appartementen start? Meld je dan hieronder aan en we sturen je een e-mailalert op 29 juni.

Aanmeldformulier pre-sale Bushwick Building
We horen graag of je er bij bent.

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.