Presale

Op donderdag 17 december 19.00 uur start de online presale van New Brooklyn voor de eerste 28 koopwoningen. Dit zijn drielaagse woningen met tuin verdeeld over de types: Kensington, Pembroke, Louisa en Lloyd. Je hebt hier veel keuze in grootte van de huizen (99 tot 156 m²), woningbreedte en kapvormen. De prachtige en kenmerkende erkers die je ook in Brooklyn, New York ziet, zie je uiteraard ook bij een aantal woningen.

De woningen met 99 m² woonoppervlakte zijn er vanaf circa € 345.000,- vrij op naam en de woningen van 130 tot 156 m² woonoppervlakte zijn er vanaf circa € 425.000,- vrij op naam. Cynthia en Bas vanHeijmans Vastgoed, nodigen jullie graag uit!

Over de presale

  • Tijdens de presale start de voorinschrijving van de 28 drielaagse woningen van bouwveld A1.
  • De presale is online en je kunt dus meekijken vanaf je mobiele telefoon, tablet of laptop.
  • Tijdens de presale kan je je vragen stellen aan Team New Brooklyn via de chat tussen 19.00 en 20.00 uur.
  • Vanaf dan is de voorinschrijving geopend en is het mogelijk om je online in te schrijven op jouw meest favoriete bouwnummer. We plaatsen je dan op de VIP lijst, waarmee je bij de daadwerkelijke start verkoop in januari 2021 voorrang krijgt. Wil je hier meer over weten? Lees dan het stappenplan.
  • Een seintje krijgen wanneer de presale start? Meld je dan hieronder aan en we sturen je een e-mail met de link als de presale is gestart.
Aanmeldformulier Presale
Meld je hieronder aan voor de presale voor de 28 drielaagse woningen op 17 december 19.00 uur.

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.