Stappenplan

Stap 1: Oriënteren

Bekijk de sfeerbrochure, de specifieke brochures per woningtype en de informatie over de woningen op de website. Deze kan je vanaf de presale op 17 december 19.00 uur bekijken.

 

Stap 2: Voorinschrijving

Je kunt je vanaf donderdag 17 december 19.00 uur tot en met woensdag 30 december 12.00 uur online voorinschrijven op jouw meest favoriete bouwnummer. Je wordt dan een VIP en krijgt voorrang op de inschrijving tijdens de start verkoop.

Let op: een voorinschrijving betekent niet dat je automatisch een woning toegewezen krijgt. Dit is afhankelijk van het aantal voorinschrijvingen op bouwnummerniveau.

 

Stap 3: Bevestig je voorinschrijving tijdens de start verkoop

Eind januari gaan we definitief in verkoop. Tijdens de inschrijfperiode bevestig je je voorinschrijving. Je kunt je dan inschrijven op 3 bouwnummers.

 

Stap 4: Toewijzen

Na het sluiten van de inschrijfperiode na start verkoop worden de bouwnummers door ons toegewezen. Degenen met een voorinschrijving krijgen voorrang bij de toewijzing ten opzichte van de mensen die zich niet hebben voor ingeschreven.

 

Stap 5: Gesprek met de makelaar

Als je een woning hebt toegewezen gekregen, neemt de makelaar contact met je op voor een gesprek. Bij geen toewijzing plaatsen we je automatisch op de reservelijst.