Pre-sale procedure

Pre-sale; wat is het en wat is het verschil met de daadwerkelijke start verkoop? Hieronder leggen we jou, als belangstellende voor de 34 appartementen van Bushwick Building, graag uit hoe een pre-sale in zijn werking gaat.

1. Pre-sale event

Op 29 juni 2021 start de pre-sale van Bushwick Building. Zodra de pre-sale is gestart vind je op de website meer informatie over de appartementen. Zo kan je tabloids downloaden per type appartement, zijn de prijsranges bekend per bouwnummer en kan je sfeerplattegronden bekijken. Het pre-sale event vindt online plaats. Mocht je verhinderd zijn, dan is het tot en met de inschrijfperiode mogelijk om het event terug te kijken.

 

2. Word VIP

Heb je je ingelezen en is je oog gevallen op een appartement? Je kunt je tijdens de pre-sale periode alvast voorinschrijven op 1 bouwnummer. Wanneer je dit doet, krijg je een VIP-status bij de daadwerkelijke start verkoop. Met de VIP-status krijg je voorrang in de loting, die tijdens de daadwerkelijke start verkoop plaatsvindt.

 

3. Start verkoop: schrijf je opnieuw in

Let op! Bij de start verkoop dien je je nogmaals in te schrijven middels het inschrijfformulier. Bij de start verkoop kan dat op meerdere bouwnummers. Alleen wanneer je je nogmaals inschrijft, wordt je VIP-status geactiveerd en heb je voorrang bij de toewijzing op degenen die zich niet hebben ingeschreven tijdens de pre-sale. De verwachte start verkoop van de Bushwick appartementen is in juli 2021. Houd voor de exacte datum de nieuwsbrief, website en social mediakanalen in de gaten.