23 vierlaagse eengezinswoningen

Pre-sale starts 15-07-2021

De 23 eengezinswoningen in bouwveld A6 hebben vier woonlagen mét tuin! Vlakbij het Cascadepark, de winkels en het station. Wat wil je nog meer? Er zijn woningen met een plat dak en met een half schuin dak (lessenaar). Sommige typen hebben een trap, sommige een erker of allebei! Dat maakt het straatbeeld lekker afwisselend.

Woningtypes

Er komen hier woningtypen met de namen Lincoln, Carroll, Bedfort en Beaumont. Tijdens de pre-sale op donderdag 15 juli vertellen we je er alles over.

  • Lincoln: vierlaagse eengezinswoning met circa 127 m² woonoppervlakte rond € 440.000,- vrij op naam
  • Carroll: vierlaagse eengezinswoningmet circa 151 m² woonoppervlakte rond € 540.000,- vrij op naam
  • Bedfort: vierlaagse eengezinswoning met circa 157 m² woonoppervlakte rond € 550.000,- vrij op naam
  • Beaumont: vierlaagse eengezinswoning met circa 182 m² woonoppervlakte rond € 610.000,- vrij op naam

Pre-sale starts 15-07-2021

De pre-sale start op donderdag 15 juli om 19.00 uur. Vanaf dan staat er op de website meer informatie over de woningen. Zo kan je tabloids downloaden per type woning, zijn de prijsranges bekend per bouwnummer en kan je de sfeerplattegronden bekijken. Het is vanaf de pre-sale mogelijk om je in te schrijven op jouw favoriete bouwnummer. Je wordt dan VIP, waarbij je voorrang krijgt bij de loting na de inschrijving tijdens de start verkoop. Meer weten over de VIP status? Bekijk dan de FAQ.

Let op: de pre-sale start op 15 juli alleen voor de 23 vierlaagse eengezinswoningen. In veld A6 komen ook nog appartementen en maisonnettes. Meld je aan voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte.

Wil je een seintje ontvangen als de pre-sale van de 23 vierlaagse eengezinswoningen start? Meld je dan hieronder aan en we sturen je een e-mailalert op 15 juli.

Aanmeldformulier pre-sale 23 vierlaagse eengezinswoningen A6
Meld je aan en we sturen je een e-mail alert als de pre-sale start.

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.