Vrije sector Huurwoningen

Urban living is straks op vele manieren zichtbaar in New Brooklyn. Eén daarvan is de mix van bewoners en woningen. In New Brooklyn komen diverse soorten koopwoningen, vrije sector huurwoningen en sociale huurwoningen. Hieronder vertellen we je graag meer over vrije sector huurwoningen.

Een eengezinswoning huren in New Brooklyn?

Dat kan in de velden A1, A3 en A5. Hier komen in totaal 37 vrije sector huur eengezinswoningen. 15 in A1, 7 in A3 en 15 in A5. Dit zijn allemaal drielaagse rijwoningen. De woonoppervlakte varieert van 110 tot 120 m². De huizen hebben vier slaapkamers, twee op de eerste verdieping en twee op de tweede verdieping. Allemaal hebben ze een achtertuin. De achtertuinen van de woningen in A1 liggen op het noordoosten, die van veld A3 op het zuidwesten en van A5 op het zuidoosten.

Planning

De bouw van de eerste vrije sector huurwoningen is gestart. Vanaf begin 2022 worden de eerste vrije sector huurwoningen naar verwachting opgeleverd

Meer informatie

Syntrus Achmea Real Estate and Finance is namens een pensioenfonds de verhuurder van de vrije sector huurwoningen. Meer info vind je op de website www.hureninnewbrooklyn.nl

In de velden A6 en A7 komen op een later moment andere type vrije sector huurwoningen (beneden- en bovenwoningen en appartementen). Op de speciale website kun je je inschrijven om op de hoogte te blijven van de vrije sector huurwoningen in New Brooklyn.

 

Blijf op de hoogte »